Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας για την 1η διημερίδα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Η Ένωση μας ανακοινώνει ότι έλαβε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πόρου κ. Δ. Συξέρη πρόσκληση για να συμμετάσχει στην "1η διημερίδα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων" που θα γίνει στον Πόρο στις 31/3-1/4 2012.

Τα θέματα που μεταξύ άλλων θα απασχολήσουν τους συμμετάσχοντες είναι "η Διαμόρφωση του Ενιαίου Τουριστικού Προϊόντος του Αργοσαρωνικού με ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής (Αντιπεριφέρεια, Δήμοι, Φορείς Τουρισμού) για εξεύρεση λύσεων στα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή (Αεροδρόμιο, Θαλάσσιες Συγκοινωνίες, Καθαριότητα, Έλλειψη Νερού κλπ)"

Αναγνωρίζοντας ότι ειδικά για την Αίγινα όλα τα παραπάνω θέματα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα τελευταία,  η Ένωση μας θα λάβει μέρος σε αυτήν την διημερίδα.
Από αρκετό καιρό τώρα, το ΔΣ της Ένωσης μας έχει απασχολήσει η δυνατότητα συνεργασίας των επαγγελματικών φορέων του Αργοσαρωνικού, θέμα για το οποίο υπάρχει σχετική απόφαση στην τελευταία Γενική Συνέλευση αλλά και στο ΔΣ της 5ης Μαρτίου 2012.

Αποδεχόμαστε λοιπόν και ευχαριστούμε τον κ.Συξέρη για την πρόσκληση του και πιστεύουμε ότι είναι η απαρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας των νησιών της περιφέρειας μας.

Κατ εντολή του ΔΣ
Νίκος Γιαννούλης
Πρόεδρος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png