Ανακοίνωση από την Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ. Οι εξοντωτικές αυξήσεις στο νερό δεν πέρασαν.

Ανακοίνωση από την Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ.
Οι εξοντωτικές αυξήσεις στο νερό που προωθούσε η διοίκηση του Θ. Σακκιώτη και που εκτόξευαν τη τιμή του πάνω από το διπλάσιο της σημερινής, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ.

Κατά την συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου στις 7 Μάρτη, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η απόρριψη της παραπάνω πρότασης παρ’ όλο τον προσχε-διασμένο ελιγμό της διοίκησης με «ευνοϊκότερη» πρόταση.

Η θετική αυτή εξέλιξη ήταν το αποτέλεσμα μιας καθολικής αντίθεσης του Αιγινήτικου λαού που εκφράστηκε με την παρουσία εκαντοντάδων κατοίκων στο Δ.Σ. για έξι ολόκληρες ώρες οι οποίοι έκαναν καθαρό στη διοίκηση ότι το «νέο χαράτσι» δεν θα περάσει.

Η διοίκηση ΣΑΚΚΙΩΤΗ έδειξε με τον πιο προκλητικό τρόπο ότι έχει στόχο την υλοποίηση της άθλιας πολιτικής της συγκυβέρνησης Παπαδήμου, της Ε.Ε. και της πλουτοκρατίας, που εξαθλιώνει τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Και όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε σ’ ένα κλίμα διλημμάτων, εκβιασμών, απειλών ότι δεν θα έχουμε νερό κλπ. Κάτι ανάλογο με αυτό της κυβέρνησης.

Το αποτέλεσμα φανέρωσε τις δυνατότητες που έχει ο εργαζόμενος λαός αρκεί να αποφασίσει να δράσει μαζικά και με στόχο τα πραγματικά λαϊκά δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να αγρυπνούν γιατί ο αγώνας αυτός δεν θα΄ναι εύκολος. Τα οικονομικά συμφέροντα και αυτοί που τα υπερασπίζονται δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.

  • Παλεύουμε για φτηνό και υγιεινό νερό
  • Σύνδεση της Αίγινας μέσω του υποθαλάσσιου αγωγού με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ μέσω κρατικής χρηματοδότησης
  • Μέχρι την ολοκλήρωση του αγωγού, να υπάρχει επαρκής κρατική χρηματοδότηση
  • Να πάψει η μονοπώληση μεταφοράς του νερού

Ο λαός της Αίγινας πληρώνει δεκαετίες τώρα πανάκριβα ένα ακατάλληλο νερό.

Δεν χρωστάει. Του χρωστάνε.
Κ.Ο Αίγινας του ΚΚΕ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png