Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας και υπέρ του Νοσοκομείου Αίγινας. .

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, του Συλλόγου Γυναικών "Η Αφαία" και του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθέος, που με τη συμπαράσταση του ζαχαροπλαστείου "Αιάκειον", συνδιοργάνωσαν μία βραδιά αφιερωμένη στη Γιορτή της Γυναίκας και υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης του Νοσοκομείου Αίγινας. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με ζωντανή μουσική και τραγούδια. Υπό τη διεύθυνση του κυρίου Γιάννη Βρυζάκη, μέλη της Μικτής Χορωδίας του Δήμου ερμήνευσαν τραγούδια, ενώ στο πιάνο συνόδεψαν οι μουσικοί κύριος Γρηγόρης Αΐβαζόπουλος και η κυρία Ελένη Μαλτέζου. Λίγο πιο πριν την έναρξη της εκδήλωσης είχαν χαιρετήσει εκ μέρους των διοργανωτών η κυρία Φλώρα Αλυφαντή, η κυρία Βάντα Βάρτζελη και η κυρία Μαρίκα Λυκούρη, ενώ διαβάστηκε ψήφισμα των γυναικών της Αίγινας κατά της βίας και υπέρ της αλληλεγγύης των γυναικών.


Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από αυτή την εκδήλωση και θα διατεθούν άμεσα στο νοσοκομείο είναι 2.130 ευρώ. Οι εκπρόσωποι των τριών συλλόγων ευχαρίστησαν για την υποστήριξή που πρόσφεραν σε αυτή την εκδήλωση τους ιδιοκτήτες του "Αιάκειον" κύριο Κώστα Γαλάνη και κύριο Παναγιώτη Κουκούλη. Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια που έχουν αναπτύξει σύλλογοι και φορείς του νησιού για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png