Χοροεσπερίδα από τους Ηπειρώτες της Αίγινας στο ξενοδοχείο Δανάη. . .

Διατηρώντας άσβεστη την αγάπη για τον τόπο της καταγωγής τους, οι Ηπειρώτες της Αίγινας διοργάνωσαν χοροεσπερίδα, χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο "Δανάη". "Ντυμένη" με τη ζωντανή παραδοσιακή μουσική της Ηπείρου, κάτοικοι του νησιού που δεν ξεχνούν τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής των γονέων τους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των "Ηπειρωτών της Αίγινας", σε μία χοροεσπερίδα που αποτέλεσε νοερή επιστροφή στις ρίζες και στις παραδόσεις, φορτισμένη με αναμνήσεις παιδικών χρόνων, που δεν ξεθωριάζουν στο πέρασμα των ετών.


Η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, που πλαισιώθηκε από τη ζωντανή δημοτική μουσική και φυσικά παραδοσιακούς ηπειρώτικους χορούς, αποτέλεσε ξεχωριστό σημείο αναφοράς και τιμής στον τόπο καταγωγής και ένα ευχάριστο, ανάμεσα σε φίλους διάλειμμα από τη δύσκολη για όλους καθημερινότητα. Τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν για τις ανάγκες της ομάδας μπάσκετ του Σαρωνικού.

.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png