Αποκριάτικη εκδήλωση από το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας. . .

Πολύχρωμη, γιορτινή και γεμάτη ζωντάνια ήταν η αποκριάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες το βράδυ το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας". Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου που είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το περασμένο καλοκαίρι, αποτελείται από επιμέρους τμήματα όλων των ηλικιών, που αναπτύσσονται μέσα σε ένα πνεύμα συλλογικής προσπάθειας και συνεχούς βελτίωσης.


Χθες το βράδυ, ανάμεσα σε σερπαντίνες, μουσική και κεράσματα, τα μέλη του χορευτικού τμήματος διασκέδασαν σε μία αποκριάτικη εκδήλωση, πλημμυρισμένη με χορούς από όλη την Ελλάδα. Τα μέλη του και η υπεύθυνη των μαθημάτων κυρία Πέπη Χατζηθεοδώρου, αποδεικνύουν καθημερινά ότι αγαπούν αυτό που κάνουν, έχοντας δημιουργήσει ένα σημαντικό πυρήνα στο νησί για τους παραδοσιακούς χορούς. Τα μέλη του τμήματος και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εύχονται καλές απόκριες!

.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png