Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος. .

Στο φιλόξενο περιβάλλον του δημοτικού σχολείου Βαθέος, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έκοψαν σήμερα το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Μία ευκαιρία για τα μέλη του συλλόγου, να συγκεντρωθούν σε ένα γνώριμο χώρο, να ανταλλάξουν ευχές, αλλά και να συζητήσουν διάφορα ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.


Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και ξεκίνησε με το χαιρετισμό της προέδρου του συλλόγου, που ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, αλλά και παρουσίασε μερικούς από τους στόχους του διοικητικού συμβουλίου. Ευχαρίστησε επίσης όσους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βοηθούν στην υλοποίηση των σκοπών του. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Σωτήρης Μαλτέζος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος κυρία Μαρία Λυκούρη, μέλη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, του τοπικού συμβουλίου, μέλη του συλλόγου του "Αγίου Λεοντίου", ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας κύριος Κασιμάκης, εκπαιδευτικοί και γονείς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png