Αρχαιρεσίες για το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. .

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου, πραγματοποιούνται σήμερα από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των μελών του συλλόγου, παρουσιάστηκαν δράσεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη χρονική περίοδο, αλλά και ο προγραμματισμός για εκδηλώσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα. Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή έκανε αναφορά στο ποσό που συγκεντρώθηκε από την πρωτοβουλία για την ενίσχυση του νοσοκομείου Αίγινας.


Επίσης η κυρία Αλυφαντή διάβασε σε μέλη του συλλόγου ευχαριστήρια επιστολή από τη διοίκηση του νοσοκομείου, για την προσπάθεια που έκαναν τα μέλη του να συνδράμουν στην οικονομική του ενίσχυση. Ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Ανάμεσα στις προθέσεις του συλλόγου είναι να αναβαθμίσει το καταστατικό του, ενώ μία από τις αλλαγές θα είναι η διεύρυνση του αριθμού των μελών του διοικητικού συμβουλίου από 7 σε 9 μέλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png