Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας. .

Στο γραφικό χωριό της Πέρδικας, στο cafe "Κιόσκι" η Επαγγελματική Ένωση της περιοχής σήμερα το απόγευμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η εκδήλωση έγινε με φόντο την συνέλευση που έχει συγκαλέσει η ένωση την ερχόμενη εβδομάδα. Οι γιορτινές ευχές συμπληρώθηκαν από επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το διοικητικό συμβούλιο, καθώς ο κύριος Κοκόλης, πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας, στο χαιρετισμό του έκανε αναφορά σε μία σειρά από θέματα που αφορούν κυρίως την τουριστική προώθηση της περιοχής και την ένταξή της σε events μεγάλης εμβέλειας.


Ένα από τα θέματα που εξετάζει το διοικητικό συμβούλιο της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας, είναι η μείωση των τελών που πληρώνουν οι επαγγελματίες της περιοχής στο Δήμο Αίγινας για την περίοδο από 1η Οκτωβρίου μέχρι 30 Μαρτίου. Η πρόταση αυτή αναμένεται να φτάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και βασίζεται στους χαμηλούς τζίρους της συγκεκριμένης περιόδου. Ένα επίσης αναφορά σε επαφές που θα γίνουν με το πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κύριο Τάκη Βάρτζελη και τον αντιδήμαρχο κύριο Φίλιππο Τζίτζη. Η πρώτη αφορά δύο προτάσεις: την τοποθέτηση ενός προωθητικού περιπτέρου για τις επιχειρήσεις της περιοχής στο λιμάνι και τη χωροθέτηση για μία μεγάλη έκθεση που προγραμματίζεται να γίνει επίσης στο λιμάνι της Πέρδικας. Παράλληλα, η Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας σκοπεύει να ζητήσει από τον κύριο Τζίτζη την ενίσχυση της περιοχής μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά την περίοδο του καρναβαλιού, αλλά και την οικονομική στήριξη για την έκθεση που προγραμματίζεται να γίνει. Τέλος ο κύριος Κοκόλης έκανε αναφορά στην προσπάθεια αξιοποίησης της διαφημιστικής χορηγίας από εφημερίδες της Αθήνας και τοπικά μέσα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png