Ο Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. .

Έχει κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας και ήδη έχει πάρει μέρος σε εκδηλώσεις που έχουν γίνει στο νησί. Πρόκειται για το Σύλλογο Προόδου και Αλληλεγγύης της περιοχής των Αγίων, που το πρωί της Κυριακής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του νηπιαγωγείου των "Αγίων", που ήταν κατάμεστη από μέλη του συλλόγου και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.


Το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου, καλωσόρισε το μέλος της διοικούσας επιτροπής κύριος Τάκης Χελιώτης. Ο κύριος Χελιώτης ενημέρωσε ότι στην επόμενη συνάντηση θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και κάλεσε όσους το επιθυμούν να γίνουν μέλη του συλλόγου. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Σωτήρης Μαλτέζος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον πατέρα Φανούριο να ευλογεί και να κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png