Διανομή τροφίμων για τις πολύτεκνες οικογένειες της Αίγινας..

Στο Δημοτικό Κατάστημα της Κυψέλης πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι διανομή τροφίμων για τις πολύτεκνες οικογένειες του νησιού. Η υλοποίηση αυτού του προγράμματος προέρχεται από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αίγινας και τη διοικούσα επιτροπή, που διεκπεραιώνει όλα τα διαδικαστικά μέχρι να σχηματιστεί διοικητικό συμβούλιο. Οι δικαιούχοι του προγράμματος προσήλθαν το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα στην πλατεία της Κυψέλης, προκειμένου να παραλάβουν τρόφιμα τα οποία δικαιούνται.


Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 55 οικογένειες, ενώ μοιράστηκαν περισσότεροι από δυόμιση τόνοι ζυμαρικών. Ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Οικονόμου ο οποίος είναι μέλος της διοικούσας επιτροπής, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος. Η διανομή τροφίμων θα συνεχιστεί και το Φεβρουάριο. Όσοι επιθυμούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Βίκη Ευσταθίου στο τηλέφωνο 6983098072. Σχετικές ανακοινώσεις για τις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου, θα υπάρχουν στο ΚΕΠ στο Δήμο, καθώς και στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png