Ξεκίνησε σήμερα η δράση αλληλεγγύης και προσφοράς για το νοσοκομείο της Αίγινας. .

Παρά το τσουχτερό κρύο στο νησί, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η δράση αλληλεγγύης και προσφοράς για το νοσοκομείο της Αίγινας. Η δράση έχει ως σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που θα βοηθήσουν το νοσοκομείο της Αίγινας να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες ανάγκες του στις πληρωμές του προσωπικού και των προμηθευτών, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία του. Στη δράση συμμετέχουν εθελοντικά φορείς και σύλλογοι από όλη την Αίγινα, που ξεκίνησαν παράλληλα σήμερα σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες. Στην παραλία της Αίγινας, το πιο πολυσύχναστο σημείο του νησιού, μέλη φορέων που συνοδεύονταν από το λιμενάρχη κύριο Κυριάκο Γκαρή, επισκέφθηκαν δεκάδες καταστήματα και επιχειρήσεις, ζητώντας να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Η ανταπόκριση των κατοίκων του νησιού ήταν ενθαρρυντική, για τη συνέχιση αυτής της πρωτοβουλίας.


Συμπερασματικά από την πρώτη ημέρα της δράσης, άτομα νεαρής ηλικίας και συνταξιούχοι ήταν περισσότερο ευαισθητοποιημένοι και δεν αρνήθηκαν να προσφέρουν ότι μπορούσε ο καθένας. Άλλωστε, σε αυτή τη δράση μπορεί να συνεισφέρει κάποιος είτε με 50 λεπτά, είτε με 50 ευρώ. Καμία από τις τράπεζες δεν προσέφερε χρήματα. Κάποιοι από τους εργαζόμενους σε αυτές προσέφεραν ότι μπορούσαν. Η δράση θα συνεχιστεί αύριο και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιανουαρίου σε όλη την Αίγινα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png