Ευχές για την καινούργια χρονιά από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Αίγινας "Ο Άγιος Νικόλαος". .

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αίγινας "Ο Άγιος Νικόλαος" στο εντευκτήριό του που βρίσκεται στη θέση "Πασπάρα" στο Λεόντι. Ήταν φανερό ότι τα μέλη του συλλόγου είχαν προγραμματίσει μια πολύ όμορφη γιορτή, με μουσική, μπουφέ, εορταστικό φωτισμό, ακόμη και τέντες για τον υπαίθριο χώρο. Δυστυχώς οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες σήμερα, δημιούργησαν κάποια προβλήματα στην προσέλευση, αλλά η καλή διάθεση δεν χάθηκε ούτε στιγμή. Μάλιστα από την επίσκεψη στο χώρο του εντευκτηρίου, ήταν εμφανές, ότι αυτός έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, είναι φροντισμένος σε κάθε του λεπτομέρεια και αποτελεί πλέον έναν ιδανικό χώρο υποδοχής των μελών του συλλόγου.


Τις πιο θερμές τους ευχές για τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους της Αίγινας, εξέφρασαν ο πρόεδρος κύριος Στέλιος Θεριανός και ο γραμματέας του Δ.Σ. κύριος Αργύρης Μεθενίτης. Στο πλαίσιο της γιορτινής ατμόσφαιρας τα δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου δεν παρέλειψαν να καλέσουν τα μέλη να παραμείνουν ενεργά και να επισκέπτονται το χώρο του εντευκτηρίου, προκειμένου να συμμετέχουν σε όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο. Μάλιστα ο κύριος Θεριανός συνέδεσε την ενεργή συμμετοχή των μελών με το επίκαιρο θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών. "Πρέπει όλοι οι ερασιτέχνες ψαράδες, να είναι κοντά στο σύλλογο, να είναι ενεργοί, γιατί χρειάζονται όλοι. Δεν είμαστε μόνο εμείς που αποτελούμε το διοικητικό συμβούλιο, είναι πάρα πολλοί ερασιτέχνες και πρέπει να είναι δίπλα μας για να μπορούμε να κάνουμε ότι μπορούμε, να αντέξουμε στις πιέσεις που δεχόμαστε καθημερινά. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι πρέπει δίπλα μας να είναι όλη η Αίγινα για τις ιχθυοκαλλιέργειες που θέλουν να γίνουν. Δίπλα μας, κοντά μας. Δεν πρέπει να γίνει αυτό στο νησί μας. Είναι τουριστικό, είναι αλιευτικό και πρέπει να είναι όλοι δίπλα μας".

Από την πλευρά του ο κύριος Μεθενίτης έκανε αναφορά στον εξωραϊσμό του χώρου που επέφερε η λειτουργία του συλλόγου στην περιοχή. Ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν στη σημερινή εκδήλωση, αλλά και όσους δεν τα κατάφεραν λόγω του καιρού και ευχήθηκε σε όλους "καλή υπομονή και αντοχή για το 2012".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png