Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αίγινας. .

Σε πείσμα όλων των αρνητικών συγκυριών που υποβάθμισε την ποιότητα ζωής των συνταξιούχων του ΙΚΑ σε όλη τη χώρα, οι συνταξιούχοι της Αίγινας και πιο συγκεκριμένα  ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Τα μέλη του συλλόγου βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για την καινούργια χρονιά, αλλά να κάνουν αναφορά στα πολλαπλά προβλήματα που τους αφορούν και ειδικά σε όσα σχετίζονται με τα θέματα της υγείας και της διαβίωσης.


Με φόντο τα πρόσφατα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ με την πίστωση των ιατρικών τους συνταγών στα φαρμακεία, αλλά και την πολυήμερη απεργία των ιατρών του ΙΚΑ, μιας κινητοποίηση που ευτυχώς δεν επηρέασε το νησί, αφού ο γιατροί του ιδρύματος εξυπηρετούν κανονικά τους ασφαλισμένους, ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Στέλιος Κοττάκης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά. "Ευτυχισμένος να είναι ο καινούργιος χρόνος, όσο μπορεί να είναι" είπε, εκφράζοντας κυρίως τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις, ειδικά στον τομέα των φαρμάκων, για τη νέα χρονιά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png