"Να γίνουμε πλούσιοι στη χαρά και φτωχοί στον πόνο". Ευχές στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας..

Με τις μελωδικές νότες από τη φυσαρμόνικα της κυρίας Κορίνας, ξεκίνησε χθες το απόγευμα η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. "Να γίνουμε πλούσιοι στη χαρά και φτωχοί στον πόνο", ευχήθηκε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή, "Εκείνο που έχει σημασία είναι να κοιτάμε μέσα μας και βλέποντας τις δικές μας ανάγκες και τα δικά μας προβλήματα, ένα πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή. Υπομονή για μας, για τους καιρούς τους δύσκολους που ζούμε, υπομονή για τους δικούς μας, για τους συνανθρώπους μας και να χαμογελάμε. Το χαμόγελο της αισιοδοξίας ας ανθήσεις στις ψυχές όλων μας", είπε η κυρία Αλυφαντή στο σύντομο χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης.


Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του συλλόγου να πάνε αρκετά χρόνια πίσω και να θυμηθούν σημαντικές στιγμές από τις δράσεις τους. Να θυμηθούν προηγούμενες, παρόμοιες εκδηλώσεις και να ευχηθούν για τον καινούργιο χρόνο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png