Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης για την ενίσχυση του νοσοκομείου. Πρωτοβουλία φορέων του νησιού 16-26 Ιανουαρίου..

Μία εξόρμηση αγάπης και αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί 16 - 26 Ιανουαρίου, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου "Άγιος Διονύσιος". Πρόκειται για μία πρωτοβουλία συλλόγων και φορέων του νησιού, που σκοπό έχει να καλύψει όλες της περιοχές της Αίγινας, συγκεντρώνοντας οποιαδήποτε οικονομική προσφορά μπορεί να δώσει ο καθένας από εμάς. Για το σκοπό αυτό φορείς και σύλλογοι του νησιού σχεδιάζουν και προγραμματίζουν, μία από κοινού με τη διοίκηση του νοσοκομείου δράση, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που θα βοηθήσουν τη συνέχιση της λειτουργία του. Σήμερα στο εντευκτήριο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, πραγματοποιήθηκε μία πρώτη συγκέντρωση με εκπροσώπους συλλόγων του νησιού, ανάμεσά τους η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Φλώρα Αλυφαντή και φυσικά μέλη του συλλόγου, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος κυρία Μαρίκα Λυκούρη το μέλος του Δ.Σ. κυρία Μεθενίτη, ο κύριος Ασπε Κουλόν από το Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Αίγινας, εκπρόσωποι από το Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας και εκπρόσωποι ομάδων πολιτών του νησιού. Σημειώνουμε ότι θετική ανταπόκριση έχουν εκφράσει και αρκετοί ακόμη σύλλογοι της Αίγινας, που θα συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια.


Από τις 16-26 Ιανουαρίου τα μέλη των συλλόγων που θα πάρουν μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, θα επισκεφθούν σπίτια και καταστήματα σε όλες τις περιοχές του νησιού, ζητώντας από τον κάθε ένα από εμάς την οικονομική ενίσχυση που μπορεί να προσφέρει. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων συμφωνούν ότι δεν έχει σημασία αν κάποιος μπορεί να προσφέρει 50 λεπτά ή 100 ευρώ, αξία έχει να να συνεισφέρουμε όλοι. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας στις δηλώσεις της έκανε αναφορά στον τρόπο που ξεκίνησε να λειτουργεί το νοσοκομείο και την προσφορά που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια στους κατοίκους. Έκανε αναφορά στη δυσχερή οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει σήμερα λόγω των μεγάλων οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων και συμπλήρωσε: "Παρακαλούμε να δεχθούν όλοι οι κάτοικοι της Αίγινας τους εκπροσώπους των συλλόγων και των φορέων, που θα τους επισκεφθούν τις ημέρες αυτές. Το νοσοκομείο μας το έχουμε όλοι ανάγκη".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png