Λαμπερή η "καραμελούπολη" στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας! .

Μία όμορφη, εορταστική ατμόσφαιρα θα συναντήσουν οι κάτοικοι του νησιού που θα επισκεφθούν την πλατεία της Αγίας Μαρίνας, αφού εκεί έχει στηθεί μια πρωτότυπη γιορτή, η "καραμελούπολη", που περιμένει μικρούς και μεγάλους να γευθούν με τον πιο γλυκό τρόπο τη μαγεία των γιορτών! Πρόκειται για μία εορταστική εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί από το Σύλλογο Πολυτέκνων, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μεσαγρού και το δεκαπενταμελές συμβούλιο. Χορηγός της εκδήλωσης είναι το τμήμα κοινωνικής ευθύνης της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, ενώ τα ηχητικά είναι προσφορά του ιδρύματος Γεωργίου Μπεστ Κωστάκου.


Καραμέλες, πραγματικά σε μεγάλη ποικιλία, δώρα και ένα τμήμα όπου τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες, περιμένουν τους επισκέπτες, ενώ τα παιδιά μπορούν να γράψουν και γράμμα στον Άι Βασίλη. Παράλληλα με το εορταστικό event συνεχίζει να τρέχει η κοινωνική δράση της εκπομπής "Με αγάπη" του ΑΝΤ1, όπου όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν είδη ρουχισμού. Στο χώρο της γιορτής ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Οικονόμου χαιρέτισε την εκδήλωση, τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρχουν τέτοιες δράσεις στην περιφέρεια, συνεχάρη το Σύλλογο Πολυτέκνων για την πρωτοβουλία, αλλά και τους άλλους φορείς της περιοχής και ευχαρίστησε τους χορηγούς της προσπάθειας. Σημείωσε μάλιστα ότι η πρωτοβουλία είναι πού σημαντική καθώς ενισχύει το Σύλλογο Πολυτέκνων.

.Δείτε φωτογραφίες από την "καραμελούπολη" εδώ.

Η "καραμελούπολη" είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί καθημερινά και θα λειτουργεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png