Χριστούγεννα στο χωριό του Άι Βασίλη, στην Αγία Μαρίνα. .

Μία υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή, διοργάνωσε για τα μικρά παιδιά της περιοχής το ίδρυμα "Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος" στην Αγία Μαρίνα. Ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο χωριό, με πολύχρωμα φωτάκια και γιορτινή μουσική, υποδέχθηκε τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους. Το πρόγραμμα της γιορτής ξεκίνησε από το μεσημέρι, ενώ στις 4 οι επισκέπτες του παραμυθένιου χωριού, απόλαυσαν ένα ζωντανό παραμύθι από τα παιδιά του Γυμναστηρίου ΝΑΜΑ. Λίγο αργότερα σειρά είχε η μουσική με Χριστουγεννιάτικα  τραγούδια που ερμήνευσαν η Αλεξάνδρα και ο Ηλίας Καπάνταης , ενώ στο πιάνο συνόδεψε ο μουσικός Αλέξανδρος Φαρής. Επίσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη που μοίραζε δώρα και γλυκά και να ακούσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια!

Στον ίδιο χώρο "έτρεχε" και μία φιλανθρωπική δράση, καθώς υπήρχε ένα σημείο συγκέντρωσης ρούχων που θα δοθούν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Με Αγάπη". Τη διοργάνωση της γιορτής βοήθησαν με τη χορηγία τους: Εστιατόρια: Ο Θησαυρός της Βαγίας, Ο Θολός, Ο Κυριακάκης, Αχίλλειον, Ο Κώστας, Ο Τάκης, Πιτσαρία Ο Μύθος, Σουβλατζίδικο Appagio, Σούπερ Μάρκετ Proton-Γαλάρης, Λαλαούνης, Γαλάρη Ελένη, Φούρνος Γκαρής, Πρακτορείο Τύπου Αγ. Μαρίνας, Καφετέριες Σνακ Μπαρ: Β-52, Sugar, D & A, Το Βαρέλι, Άλλοθι, Crystal, Εν Πλω, Παναγάκη, Πρατήριο Καυσίμων ΑΝΕΕΚ Κοκόλης, Φαρμακείο Συγγρός Νικόλαος, Ασφάλειες Ηλίας Μοίρας, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια / Διαμερίσματα: Georgie’s, Costantonia, Philoxenia, Σύλλογος Πολυτέκνων Αίγινας, Παιχνίδια Δέδες, Εμπορία Προϊόντων Fosti Café, Είδη Ξυλείας Λεούσης, Κρεοπωλείο Ο Αλέξανδρος, Θωμάς Γαλάρης, Είδη Δώρου Bizoutadiko, Deepo Red, Bazaar, Γαλάρη Ελένη.

. Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png