Ανακοίνωση για το Θάνατο του Δημήτρη Σαραντάκου από την πολιτική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας.

Ανακοίνωση  για το Θάνατο του  Δημήτρη Σαραντάκου
Παρά τη θλίψη  μας για την αναχώρηση του  συντρόφου Δημήτρη Σαραντάκου, γεμάτοι και περήφανοι τον αποχαιρετούμε, μιας και η ζωή κοντά του κατάφερε να μας δώσει δώρο, το περιεχόμενο των ιδεών και αξιών, που γέμισαν το μυαλό του Δημήτρη. Οι σκέψεις του, η στάση που έδειξε στη ζωή, ο τρόπος που την κατανόησε, είναι για εμάς ένα κεφάλαιο τριβής, μια εκπαιδευτική διαδικασία αναζήτησης, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Η Αίγινα που τόσο αγάπησε, έχει κι αυτή να περιμένει  από τη σπορά που έκανε ο  Δημήτρης. Η παρεμβατικότητα του  στα κοινά, εκφρασμένη ποικιλοτρόπως  έχει πολύ φορτίο, ικανό να βαστήξει στη συλλογική μνήμη και συνείδηση το φεγγάρι της ζωής του Δημήτρη.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τη στεναχώρια μας  και ταυτόχρονα το σεβασμό για  το ευνοϊκό πεδίο που πρόσφεραν  στον Δημήτρη, ώστε να μπορούμε να αποκαλούμαστε  σύντροφοι.

Πολιτική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ  ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ

Έφυγε από κοντά μας  ο σύντροφος Δημήτρης Σαραντάκος.

Εκφράζουμε  τη βαθιά μας θλίψη για την  απώλεια του σ. Δημήτρη Σαραντάκου.

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1929. Από νέος συμμετείχε στο αριστερό κίνημα. Μέλος του  ΚΚΕ από το 1955 και της ΕΔΑ και από το 1991 στο Συνασπισμό. Για πολλά χρόνια συνδικαλιστής στο χώρο των μηχανικών, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Χημικών Μηχανικών, στην αντιπροσωπεία του ΤΕΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηνών. Με πλούσια δράση και συγγραφικό έργο, ο Δημήτρης Σαραντάκος  μέχρι το τέλος διατηρούσε ζωντανό το όραμα μιας άλλης κοινωνίας.

Τα θερμά  μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και  στους οικείους του,
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png