Επιστολή από τον Περιβαλλοντικό και Πολιτισμικό Σύλλογο Λεοντίου στον κύριο Σάκη Σακκιώτη.

Από τον Περιβαλλοντικό και Πολιτισμικό Σύλλογο "Άγιος Λεόντιος" λάβαμε την ακόλουθη επιστολή, η οποία αποτελεί απάντηση του συλλόγου στην πρόσκληση του Δήμου Αίγινας σε φορείς και συλλόγους του νησιού, σε συνάντηση σήμερα στο Δημαρχείο, με θέμα τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Λεόντι Κυψέλης  7 Δεκεμβρίου 2011
Προς τον
Δήμαρχο Αίγινας
κ.  Θεοδόση Σακκιώτη

Σε απάντηση της από 5.11.2011 τηλεφωνικής ενημέρωσης -  πρόσκλησης συνεργασίας μας, δια της γραμματέως σας κ. Πιτυροπούλου, έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε ότι σε εκτέλεση της από 6.11.2011 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου μας, δεν θα συμμετάσχουμε σε Πολιτιστικές πρωτοβουλίες του Δήμου, όσο εκκρεμούν τα ζητήματα της καθαριότητος, της ομαλής υδρεύσεως σε όλο το Νησί της Αίγινας και η διευθέτηση του προβλήματος του χώρου της Πασπάρας στο Λεόντι.

Δεν παραλείπουμε πάντως να σας ενημερώσουμε ότι: θα προτιμήσουμε εάν μας δοθεί άδεια από το Λιμενικό Ταμείο, να κάνουμε στην καμένη Πασπάρα δενδροφύτευση ανάμεσα στα  διασωθέντα Αλμυρίκια, ώστε να γίνει μια  "φυσική μάνδρα"  καλαίσθητη και ανέξοδη για τον Δήμο ή το Λιμενικό Ταμείο, ώστε να μην τολμήσει κανείς , στο μέλλον να πετάξει τα σκουπίδια του "και ν’ αναγκαστεί" ο Δήμος να τους βάλει φωτιά. Αναγκαζόμαστε να σας  υπενθυμίσουμε την λαϊκή παροιμία για το"βρακί.."
Καλά  Χριστούγεννα,

Με εντολή Δ.Σ. Η αντιπρόεδρος,
Καίτη Τύμη - Εμμανουήλ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png