Κοινωνική δράση από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Η συμμετοχή όλων είναι αναγκαία. .

Τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ακόμη και κάποιο χρηματικό ποσό που μπορεί να διαθέσει κάποιος, είναι πολύτιμα για την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας ώστε να συνεισφέρει σε κατοίκους του νησιού που έχουν ανάγκη. Στα πλαίσια του κοινωνικού του προγράμματος, τα μέλη του συλλόγου καλούν όλους του κατοίκους του νησιού να βοηθήσουν, προσφέροντας ότι μπορούν σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η πρωτοβουλία θα βοηθήσει πολλές οικογένειες, που αυτή την δύσκολη περίοδο έχουν πραγματικά ανάγκη, βασίζεται στον εθελοντισμό και στην πεποίθηση ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε κάτι στο συνάνθρωπό μας, όσο μικρό ή μεγάλο είναι αυτό.


Για την προσπάθεια που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο μας μίλησε η κυρία Σοφία Πετρίτη, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών και η πρόεδρός του κυρία Φλώρα Αλυφαντή. Κάθε τι που θα μπορούσε να βοηθήσει μια οικογένεια είναι πολύτιμο σε αυτή την προσπάθεια και πραγματικά τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να πάνε μια τσάντα με τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης στο εντευκτήριο του συλλόγου μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου. Αυτά που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν από το σύλλογο σε συνανθρώπους μας, που πραγματικά χρειάζονται την υποστήριξή μας. Τα μέλη του Συλλόγου μας καλούν να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png