Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. ..

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο bazaar, που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας. Το bazaar που αποτελεί πλέον παράδοση για το δραστήριο σύλλογο του νησιού μας, είναι καλύτερο από κάθε άλλη φορά, περιέχει ακόμη περισσότερα προϊόντα, όλα φροντισμένα και χειροποίητα από τα μέλη του συλλόγου.


Οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών μας μίλησαν για όσα μπορεί να βρει ο επισκέπτης σε αυτό και μας παρουσίασαν τα σπιτικά προϊόντα και τα χειροποίητα αντικείμενα που έχουν δημιουργήσει οι ίδιες. Αντικείμενα και προϊόντα κατάλληλα για δώρα, αλλά και για το σπίτι, φέρουν τη "σφραγίδα" της προσωπικής φροντίδας των μελών του συλλόγου. Στο video οι κυρίες του Συλλόγου μας παρουσιάζουν όσα μπορεί να βρει ο επισκέπτης στο Χριστουγεννιάτικο bazaar. Το παζάρι γίνεται στο εντευκτήριο του Συλλόγου, στο στενό που βρίσκεται δίπλα στο Λαογραφικό Μουσείο.

.Δείτε φωτογραφίες από το bazaar εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png