Ανακοίνωση της επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας για την απεργία στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική Επιτροπή Αίγινας. Ανακοίνωση.
Η κατοχική κυβέρνηση  Παπανδρέου, συνεχίζει την αφαίμαξη του Ελληνικού λαού. Συνεχίζει να δίνει γη και ύδωρ στους ξένους και ντόπιους κατακτητές. Συνεχίζει να αναδιανέμει τον πλούτο υπέρ των τραπεζών και του κεφαλαίου, αφήνοντας το λαό στη φτώχια και την ανέχεια.

Καλούμε τους εργαζόμενους/ες σε μαζική και μαχητική συμμετοχή  στην 48ωρη πανελλαδική πανεργατική  απεργία, αλλά και στις απεργιακές συγκεντρώσεις  σε όλες τις πόλεις της χώρας την  ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη 19/20 Οκτωβρίου.

Το απεργιακό  αυτό διήμερο πρέπει να σταματήσουν  όλα στους χώρους εργασίας. Κανείς και καμιά δεν πρέπει να εργαστεί. Κανείς και καμιά δεν πρέπει να μείνει στο σπίτι του.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ να είμαστε στις απεργιακές συγκεντρώσεις και στους δρόμους. Στην Αθήνα να πάμε με πορεία στο Σύνταγμα και να μείνουμε εκεί όσο χρειαστεί περικυκλώνοντας τη Βουλή. Στο νησί μας, να πλαισιώσουμε δυναμικά, όλες τις δράσεις που θα γίνουν.

Αγωνιζόμαστε  για:

• Να διώξουμε την  τρόικα και να ανατρέψουμε την  κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου αλλά και το δικομματικό πολιτικό κατεστημένο

• Να πάρουμε  πίσω ότι μας έκλεψαν τα 2 τελευταία  χρόνια σε μισθούς, συντάξεις, θέσεις εργασίας και δικαιώματα

• Να ανοίξουμε  το δρόμο για μια άλλη πορεία της  χώρας μας και για θετική για  τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα διέξοδο από την κρίση με διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, σύγκρουση με τις νεοφιλελεύθερες  πολιτικές της ευρωζώνης, ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της  χώρας, εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση  των στρατηγικών κλάδων και επιχειρήσεων και ριζική αναδιανομή εισοδημάτων  και δικαιωμάτων σε βάρος του  κεφαλαίου.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο  τομέα, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, μικρομεσαίοι επαγγελματίες και αγρότες στους  δρόμους των αγώνων.

Μπορούμε και  πρέπει να τους ανατρέψουμε.

Πολιτική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png