Ο Αγροτικός Συναιτερισμός Φιστικοπαραγωγών Αίγινας συμμετέχει στην έκθεση "Ελληνική Παράδοση, λαϊκή τέχνη, τρόφιμα, ποτά".

Πραγματοποιήθηκαν χθες στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου τα εγκαίνια της έκθεσης "Ελληνική Παράδοση/λαϊκή τέχνη-τρόφιμα-ποτά" στην οποία εκτός από το Σύλλογο Γυναικών συμμετέχει με δικό του περίπτερο και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φιστικοπαραγωγών Αίγινας. Για την παρουσία του Συνεταιρισμού στην έκθεση έχει γίνει σημαντική προετοιμασία με στόχο να υπάρξει μία πολύ καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Για όσους θελήσουν να επισκεφθούν την έκθεση, η οποία γίνεται για πρώτη φορά και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, το περίπτερο του συνεταιρισμού είναι το Α12. Εκ μέρους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αίγινας στην έκθεση θα βρίσκεται ο πρόεδρός του κύριος Νίκος Σταμπουλής.

Συνολικά ο επισκέπτης της έκθεσης, στα περίπτερα που φιλοξενεί, μπορεί να δει τρόφιμα και ποτά κατασκευασμένα με παραδοσιακό τρόπο με συνταγές από τις γιαγιάδες και τους παππούδες της ελληνικής υπαίθρου και των νησιών μας, οι οποίες εφαρμόζονται μέχρι τις μέρες μας με εξαιρετική επιτυχία.
Επίσης μεγάλη ποικιλία από είδη λαϊκής τέχνης αγγεία, ασημικά, παραδοσιακά κοφτά και υφαντά, εικόνες, κλπ. Στόχος της έκθεσης είναι να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο, να δει και να γνωρίσει από κοντά κάθε είδους παραδοσιακά προϊόντα, που απαντώνται στον ελληνικό χώρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png