Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας συμμετέχει στην έκθεση Ελληνική Παράδοση, λαϊκή τέχνη, τρόφιμα και ποτά.

Με το Σύλλογο Γυναικών Αίγινα συμμετέχει το νησί μας στην έκθεση 1η έκθεση για την ελληνική παράδοση τη λαϊκή τέχνη, τα τρόφιμα και τα ποτά. Οι κυρίες του Συλλόγου επιμελήθηκαν ένα πλούσιο καλάθι με πολλά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, όπου κυρίαρχο μερίδιο παρουσίασης έχει το φιστίκι Αιγίνης, αλλά και προϊόντα που αποτελούν δημιουργίες των μελών του Συλλόγου. Το καλάθι θα σταλεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου όπου και θα πραγματοποιηθεί η έκθεση η οποία θα διαρκέσει 6-8 Οκτωβρίου. Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης. Την έκθεση διοργανώνουν οι: Expolead, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και Περιφέρεια Αττικής.

Η έκθεση αυτή πραγματοποιείται με σκοπό την προβολή και στήριξη όλων των κλάδων, που ασχολούνται με παραδοσιακά τρόφιμα, ποτά και είδη λαϊκής τέχνης, με στόχο να παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο, να δει και να γνωρίσει από κοντά κάθε είδους παραδοσιακών προϊόντων, που απαντώνται στον ελληνικό χώρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png