Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αίγινας. Ψήφισμα.

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αίγινας. Ψήφισμα.
Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Αίγινας,  αντιστεκόμαστε μαζί με τους  φορείς και τα Σωματεία του νησιού μας, καταδικάζοντας έντονα  τα αντιλαϊκά μέτρα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος της ψευτιάς και της καταστροφής της πατρίδας μας.

Με σύνθημα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του κορόιδεψαν για μία ακόμη φορά τους Έλληνες, για να μας οδηγήσουν στο ΝΔΤ και στην χρεωκοπία.

Όλοι πληρώνουμε τις λάθος επιλογές της κυβέρνησης. Που είναι οι εισφορές που τόσα χρόνια πληρώναμε; Μας κόψανε τα δώρα, κάνανε περικοπές στους μισθούς και συνεχώς μας βάζουνε νέους φόρους.

Το  κράτος πρέπει να σωθεί λέει ο κ.Βενιζέλος, μα οι Έλληνες θα πρέπει να πεθάνουνε της πείνας.

Σε  μας τους χαμηλόμισθους συνταξιούχους  κόψανε και τα προγράμματα κοινωνικού και θεραπευτικού τουρισμού, βάζοντας πλαφόν στο εισόδημα με στόχο να αφανίσουν τα περήφανα γηρατειά και το χειρότερο, οι νέοι το αύριο της πατρίδας μας, αναγκάζεται να ξενιτευτεί για ένα καλύτερο μέλλον.

Δηλώνουμε, ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανατρέψουμε την φοροκαταιγίδα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ για να δει η πατρίδα μας καλύτερες μέρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png