Ευχαριστίες από τα μέλη του συλλόγου του "Αγίου Λεοντίου" για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Φιστικιού..

Περιβαλλοντικός και Ποτισμικός Σύλλογος "Αγίου Λεοντίου". Δελτίο Τύπου.

Με επιτυχία έκλεισε το 3ο Φεστιβάλ Φιστικιού στην Αίγινα. Ο Άγιος Λεόντιος όπως πάντα βοήθησε εθελοντικά το Δήμο, στέλνοντας μέλη του στην παρουσίαση των διαφόρων εκδηλώσεων. Στο διαγωνισμό Γευσιγνωσίας και Ζαχαροπλαστικής που οργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων βραβεύτηκαν:

α. Από τους Ερασιτέχνες στο διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής, με Α΄ χρυσό βραβείο για την καλύτερη παρουσίαση γεύσης και διακόσμησης η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, Τζέννη Μαρμαρινού.


β.  Από τους Επαγγελματίες βραβεύτηκε με Α' χρυσό, το Ζαχαροπλαστείο "Παγούδη" με pastry Sef το Γιάννη Μαρμαρινό. Στην παρασκευή  του μεγαλύτερου Παστελιού στον Κόσμο που διεκδικεί να μπει στο  βιβλίο Γκίνες βοήθησαν τα εξής μέλη από τον Άγιο Λεόντιο:
  • Αξιώτη Έφη
  • Καρράς Σπύρος
  • Λαβούτα Μαρία
  • Μαρμαρινός Γιάννης
  • Μαρμαρινού Τζέννη
  • Μπήτρου Αντωνία
  • Σακκιώτη  Κούλα
Και τέλος  πολλές ευχαριστίες στην Αντιπρόεδρο  του Συλλόγου  Καίτη Τύμη-Εμμανουήλ η οποία  υπήρξε ΄΄αφανής ήρως΄΄ στην τετραήμερη γιορτή του Φεστιβάλ, κάνοντας τις εκφωνήσεις όλων των εκδηλώσεων από το πρωί έως το βράδυ , καθώς και τις παρουσιάσεις στην αναπαράσταση των Υδροφορίων και στη Συναυλία για τον Μπιθικώτση. Συγχαρητήρια στην ομάδα των  εθελοντών του Συλλόγου "Αγιος Λεόντιος".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png