Ο κύριος Νεκτάριος Κοκόλης νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αίγινας. .

Ο κύριος Νεκτάριος Κοκόλης είναι ο νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αίγινας. Η ανάληψη της προεδρίας του ανακοινώθηκε σε γεύμα που παρέθεσε ο Όμιλος στο ξενοδοχείο "Δανάη" το βράδυ του Σαββάτου. Στο γεύμα παραβρέθηκαν μέλη του ομίλου, η απερχόμενη πρόεδρος κυρία Κλεοπάτρα Μαλάμου, ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Rotary κύριος Νικόλαος Μακρυγιάννης, καθώς και ο νέος πρόεδρος κύριος Νεκτάριος Κοκόλης. Η κυρία Μαλάμου μιλώντας στο Aegina Portal αναφέρθηκε στην μονάδα αιμοκάθαρσης στην Αίγινα και στις προσπάθειες που κατέβαλε ο όμιλος για την υλοποίησή της. "Σήμερα έχουμε τη χαρά να πούμε ότι ο αγώνας μας δικαιώθηκε και χαιρόμαστε πάρα πολύ που αυτή η ευπαθής ομάδα, έχει βρει έναν χώρο ώστε να μην φεύγει στην Αθήνα, να μην ταλαιπωρείται" συμπλήρωσε η κυρία Μαλάμου.


"Θα συνεχίσουμε το έργο του ομίλου" είπε ο κύριος Νεκτάριος Κοκόλης, που συμπλήρωσε ότι ανάμεσα στους στόχους του ομίλου είναι η αναπαλαίωση μιας εκκλησίας στην Παλιαχώρα και η δημιουργία μιας πλατείας - σκακιέρας, ανάλογη με αυτή του Παλαιού Φαλήρου. Από την πλευρά του ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Rotary κύριος Νικόλαος Μακρυγιάννης, ευχήθηκε στο Ροταριανό Όμιλο Αίγινας να μακροημερεύει και κάθε χρόνο να αυξάνει το έργο το και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία. Τέλος ο κύριος Μακρυγιάννης ευχήθηκε για τα "δέκα, δέκατα" γενέθλιά του Ροταριανού Ομίλου Αίγινας, καθώς όπως είπε ο όμιλος δραστηριοποιείται στο νησί από το 1902.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png