Το θέατρο σκιών του Ανδρέα Δερμάτη από το Σύλλογο Προόδου και Αλληλεγγύης. ..

Το ασφυκτικά γεμάτο προαύλιο του νηπιαγωγείου στην περιοχή των "Αγίων" ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της εκδήλωση του νεοσύστατου Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης. Ο λόγος για την εκδήλωση που έγινε χθες το απόγευμα και αφορούσε την παρουσίαση θεάτρου σκιών από τον Ανδρέα Δερμάτη. Παιδιά και γονείς απόλαυσαν τον ταλαντούχο καραγκιοζοπαίχτη από την Αίγινα, που χάρισε στιγμές γέλιου σε μικρούς και μεγάλους. Με κέφι, χιούμορ, αυτοσαρκασμό, επικαιρότητα και εξαιρετική τεχνική ο Ανδρέας Δερμάτης, έπεισε το κοινό του ότι η τέχνη του Καραγκιόζη μπορεί και εξακολουθεί να διασκεδάζει και να προβληματίζει σε μια εποχή όπου η ηλεκτρονική διασκέδαση κυριαρχεί.


Οι γονείς και τα παιδιά χειροκρότησαν τους θρυλικούς ήρωες πίσω από τον μπερντέ, ενώ μετά το τέλος της παράστασης απόλαυσαν τα σπιτικά κεράσματα που έφτιαξαν οι κυρίες του Συλλόγου, ενώ για τα παιδιά υπήρχε και αναμνηστικό δώρο.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png