Με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, ολοκληρώθηκε η έκθεση παραδοσιακών προϊόντων στο Λαογραφικό..

Με μία γιορτή που περιελάμβανε κεράσματα και την κλήρωση δώρων της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού, ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ η έκθεση παραδοσιακών προϊόντων της Αίγινας. Η κυρία Μαίρη Γαλάνη - Κρητικού, ο David Kennedy, η κυρία Κατερίνα Γιάννακα, η κυρία Μπέκυ Ντόριζα, η κυρία Μαργαρίτα Εκκλησιάρχου και η κυρία Θεοδώρα Χωραφά, ήταν οι καλλιτέχνες που προσέφεραν εικαστικές τους δημιουργίες ως δώρα στη λαχειοφόρο αγορά.


Για τη σημασία που έχουν αυτές οι εκδηλώσεις και ο προσφορές για το Σύλλογο Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου, έκανε αναφορά ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Κώστας Γαλάνης. Ο κύριος Γαλάνης τόνισε ότι με τα χρήματα από αυτές τις δραστηριότητες ο σύλλογος έχει τη δυνατότητα να δραστηριοποιείται στην προστασία της ιστορίας και της λαογραφίας του νησιού. Ανέφερε ως πρόσφατο παράδειγμα τις παρεμβάσεις στον Πύργο του Μερκέλλου, όπου με έξοδα του συλλόγου γίνονται σημαντικές εργασίες συντήρησης. Με την ευκαιρία της λήξης της έκθεσης ο κύριος Γαλάνης θέλησε να ευχαριστήσει της κυρίες του διοικητικού συμβουλίου: Θανοπούλου, Μιχαλοπούλου, Πέππα, Χατζηπέρη και Χάνου, όπως επίσης και τον κύριο Μανώλη Περατικό για τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε στην έκθεση, την προσφορά τον προϊόντων του και τη συνολική παρουσία του που συνέβαλε στη επιτυχία της.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png