Το καλοκαιρινό bazaar του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας...

Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, το καθιερωμένο πλέον καλοκαιρινό bazaar του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Για μία ακόμη χρονιά φέτος γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας στιγμή της λειτουργίας του. Κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού δεν έχασαν την ευκαιρία και πέρασαν από την Παλιά Προβλήτα, ώστε να δουν από κοντά τις χειροποίητες δημιουργίες των μελών του Συλλόγου. Πολύχρωμες, εντυπωσιακές, γευστικές και πάνω από όλα ενδιαφέρουσες, οι προτάσεις των εκθετών δελεάζουν με την ποικιλία τους και τις τιμές τους. Μαρμελάδες, παραδοσιακά γλυκίσματα, διάφορα ντόπια προϊόντα σε προσεγμένες συσκευασίες, παραδοσιακές συνταγές, ποτά, αλλά και χρηστικά αντικείμενα, κοσμήματα και μικρά έργα τέχνης συνθέτουν μερικά μόνο από τα προϊόντα που μπορεί να δει ο επισκέπτης.

Την πρώτη ημέρα του καλοκαιρινού bazaar επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φιστικοπαραγωγών Αίγινας κύριος Νίκος Σταμπουλής και πολλοί κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού, που ανάμεσα στη βραδινή τους βόλτα στο λιμάνι, βρήκαν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα δώρο για του ίδιους ή τους φίλους τους.

Δείτε φωτογραφίες από το καλοκαιρινό παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png