Ο Κώστας Κατσαφάδος μιλάει στο Aegina Portal για το 2ο θερινό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΝΝΕΔ..

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 2ο θερινό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΝΝΕΔ στην Αγία Μαρίνα. Το σεμινάριο που γίνεται από κοινού με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής", πραγματοποιείται στην Αίγινα μετά από πρωτοβουλία και αντίστοιχη πρόταση του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ κυρίου Κώστα Κατσαφάδου. Το σεμερινάριο είναι τριήμερο,15 -17 Ιουλίου και απευθύνεται στα μέλη των οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στα νησιά. Οι εργασίες του σεμιναρίου γίνονται στο ξενοδοχείο "Κατερίνα" και ξεκίνησαν χθες Παρασκευή στις 7 το απόγευμα με ομιλίες του Προέδρου του Ινστιτούτου και τ. υπουργού κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του Αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Κατσαφάδου.

Οι εισηγήσεις περιλαμβάνουν θέματα όπως "Η απαξίωση της πολιτικής και η κρίση των Θεσμών", "Πολιτική επικοινωνία, εκλογική συμμετοχή και δημόσιος λόγος", "Τα Social Media στη σύγχρονη εποχή", "Σύγχρονες Τάσεις Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς" και άλλα. Στο σεμινάριο συμμετέχουν 120 νέοι και οι εργασίες του θα ολοκληρωθούν αύριο το μεσημέρι.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png