Ανοιχτή επιστολή της ΠΑΣΕΒΕ Αίγινας προς τη Διοίκηση της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Έμπορων.

Συνάδελφοι, σήμερα οι μικροεπαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι καταστρέφονται καθημερινά εξ αιτίας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Πολιτικής που επιβάλουν ντόπια και ξένα μεγαλοσυμφεροντα. Η συρρίκνωση της αγοραστικής ικανότητας της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού  σε συνδυασμό με τα μέτρα στραγγαλισμού των μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων θα μας οδηγήσουν στο κλείσιμο και στην εξαθλίωση.

Σήμερα που η χωρά απ΄ άκρου σε άκρο ξεσηκώνεται ενάντια σε αυτή την πολιτική το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών της Αίγινας δεν μπορεί και δεν πρέπει να αδρανεί προκλητικά. Σας καλούμε  την ύστατη αυτή στιγμή και πριν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου  να συνεδριάσετε και να αποφασίσετε  την συμμετοχή της Ένωσης στις κινητοποιήσεις της 28 και 29 Ιούνη με στόχο την αποτροπή εφαρμογής νέων ολέθριων μέτρων όπως οι έκτακτες εισφορές και η αύξηση του Φ.Π.Α., που θα  βάλουν την ταφόπλακα στις εργασίες μας.

Έχετε τεράστια ευθύνη απέναντι στους συναδέλφους  του νησιού.
Η γραμματεία  της ΠΑΣΕΒΕ Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png