"Ήλιος. Σύμμαχος ή εχθρός της ομορφιάς;" Συζήτηση με την αισθητικό Χρυσάνθη Λοράνδου – Κουμπενά. .

Συζήτηση με θέμα "Ήλιος. Σύμμαχος ή εχθρός της ομορφιάς;" διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης. Η καλοκαιρινή περίοδος και η έκθεση στην ηλικιακή ακτινοβολία, είναι χωρίς αμφιβολία ένα πολύ σημαντικό θέμα για τις κυρίες που θέλουν να διατηρούν τη λάμψη της ομορφιάς τους όλες τις εποχές του χρόνου. Με σημείο αναφοράς τον ήλιο και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει σύμμαχος για την ομορφιά και όχι εχθρός, η αισθητικός κυρία Χρυσάνθη Λοράνδου - Κουμπενά, παρουσίασε την εισήγησή της στο γυναικείο, ως επί το πλείστον, κοινό στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου.

 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυψέλης έχει προγραμματίσει μία ακόμη εκδήλωση για φέτος το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα για τις 24 Ιουνίου, οπότε και τα μέλη του θα περιηγηθούν στο ναό της Αφαίας και το μοναστήρι του Αγίου Μηνά. Η επόμενη εκδήλωση θα είναι αυτή της αναβίωσης του παραδοσιακού εθίμου του Λειδινού που θα γίνει στην Κυψέλη στις 9 Σεπτεμβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png