Ημερίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας στην Αίγινα..

Μία ακόμη επιτυχημένη, τεχνική ημερίδα διοργάνωσε στην Αίγινα το Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας. Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Δανάη. Μετά το χαιρετισμό που απεύθυνε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου κύριος Κωνσταντίνου Σπύρος, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η διοργάνωση τεχνικών ημερίδων στην Αίγινα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας έχει γίνει πλέον θεσμός και πρότεινε να θεσμοθετηθεί μία ετήσια τεχνική ημερίδα στο νησί. "Τα Λιμενικά Έργα της Αίγινας στην Αρχαιότητα και ερωτηματικά για τους ύφαλους τεχνητούς λιθοσωρούς που τα περιβάλλουν", ήταν το θέμα της πρώτης εισήγησης που έγινε από τον Πολιτικό Μηχανικό – Λιμενολόγο κύριο Στράτο Ανδριάνη.

Η επόμενη εισήγηση έγινε από τον κύριο Νίκο Κουτσοδόντη, γενικό Διευθυντή της “K&G Διαχείριση Μαρινών”, αντιπρόεδρο της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος και Μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Μαρινών της ICOMIA. Το θέμα της εισήγηση ήταν "Τουριστικοί Λιμένες - Η συμβολή τους στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας". Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του κυρίου Θεόδωρου Τσίκη, ναυπηγού - μηχανολόγου - μηχανικού, που είχε ως θέμα: "Αναδρομή στην παραδοσιακή ναυπηγική δραστηριότητα και εξέλιξη των μικρών ναυπηγικών μονάδων της Ελλάδας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png