Σύσκεψη της Ένωσης Επαγγελματιών Αγίας Μαρίνας με κ. Σάκη Σακκιώτη και κ. Τάκη Βάρτζελη.

Την πρώτη της σύσκεψη με την παρουσία του Δημάρχου κυρίου Σάκη Σακκιώτη και του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κυρίου Τάκη Βάρτζελη, πραγματοποίησε χθες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Ο σκοπός της σύσκεψης ήταν να βρεθούν λύσεις για την καλύτερη λειτουργία των επιχειρήσεων της Αγίας Μαρίνας ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν που ξεκίνησε. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν μία σειρά από θέματα όπως το ζήτημα της συγκοινωνίας και των δρομολογίων του ΚΤΕΛ, η συχνότητα των δρομολογίων του πλοίου Αλέξανδρος, η διαφημιστική προβολή της Αγίας Μαρίνας μέσω ενός εντύπου που θα δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό. Από τη συζήτηση δεν έλειψε και το θέμα της ομαλής ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, καθώς οι επαγγελματίες της Αγίας Μαρίνα θέλησαν να ενημερωθούν εκτενώς για αυτό το ζήτημα.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης παρουσίασε για μια ακόμη φορά την πρόθεση του Δήμου Αίγινας να ενσκήψει στα προβλήματα των επαγγελματιών, αναζητώντας εφικτές και εφαρμόσιμες λύσεις, ενώ ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας παρουσίασε μία σειρά από ενέργειες που έχουν γίνει και αφορούν τον καθαρισμό της παραλίας, τον φωτισμό στο λιμάνι, της δημόσιες τουαλέτες, αλλά και την πρόθεσή του να λειτουργήσει στο λιμάνι ένα περίπτερο από το οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να λαμβάνουν διαφημιστικό και ενημερωτικό υλικό για την Αγία Μαρίνα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κυρία Τζίτζη, από το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ο κύριος Δημήτρης Ιωάννιδης, καθώς επίσης και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριοι Γκαρής και Λαλαούνης. Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών της Αγίας Μαρίνας κύριος Λευτέρης Σταματόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει όσους ανταποκρίθηκαν, συμμετέχοντας σε αυτή τη σύσκεψη που είχε ως στόχο την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png