Αγωνιστικό κάλεσμα από τη γραμματεία του ΠΑΜΕ και ΠΑΣΕΒΕ Αίγινας.

Γραμματεία Π.Α.ΜΕ Αίγινας - Γραμματεία Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Συμπολίτες εργαζόμενοι , άνεργοι , συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι, αυτοαπασχολούμενοι και εργάτες γης πάρτε όλοι μέρος στην γενική απεργία εναντία στον αντιλαϊκό όλεθρο που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση. Απορρίψτε τον εκβιασμό περί χρεοκοπίας. Έτσι κι αλλιώς αν εφαρμοστούν τα νέα μέτρα,  ο λαός είναι που θα χρεοκοπήσει σίγουρα. Όλοι την Τετάρτη 15 Ιούνη στην  απεργιακή συγκέντρωση  στην παλιά προβλήτα στις 10 το πρωί να διατρανώσουμε την αντίθεση μας και να αποτρέψουμε δυναμικά αυτήν την ολέθρια για τον λαό πολιτική . Όλοι μαζί μπορούμε. Κάντε την αγανάκτηση σας συνειδητή επιλογή αγώνα. Συμπολίτες δεν είναι όλοι ίδιοι. Κάποιοι έχανε προειδοποιήσει τον λαό για την επερχόμενη θύελλα. Κάποιοι αγωνίζονται χρόνια τώρα και με συνεπεία εναντία στην πολιτική των κόμματων του κεφαλαίου και εναντία στις αντιλαϊκές επιταγές τις Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συμπολίτες σπάστε τις προκαταλήψεις που κάποιοι σκόπιμα καλλιεργούν γιατί απλά έτσι τους βολεύει. Συμπαραταχτείτε μαζί μας για την ανατροπή αυτής της πολίτικης. Η πατρίδα μας έχει και πλούτο και μέλλον αρκεί να τινάξει από πάνω της τα σύγχρονα αρπακτικά και τους πολιτικούς τους μηχανισμούς. Μόνο έτσι θα γυρίσει ο πλούτος σε αυτούς που τον παράγουν. Μόνο έτσι μπορεί τελικά να κερδίσει ο λαός. Η ποιο κρίσιμη μάχη θα δοθεί τώρα αύριο θα είναι αργά. Όλοι την Τετάρτη στις 10 το πρωί στην Παλιά Προβλήτα. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Η γραμματεία του Π.Α.ΜΕ Αίγινας - Η γραμματεία της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png