Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας..

Για το φετινό πρόγραμμα του Λαογραφικού Μουσείου μίλησε στο Aegina Portal ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας κύριος Κώστας Γαλάνης. Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού και της περιόδου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου είναι έτοιμο και αναμένεται να τυπωθεί τις επόμενες ημέρες. Όπως γίνεται κάθε χρόνο, το υπάρχων πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με τις εκδηλώσεις του καλοκαιρινού πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Αίγινας.

"Προσπαθήσαμε φέτος, όσο είναι δυνατόν, να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμά μας με πολλές Αιγινήτικες εκδηλώσεις. Γι' αυτό και δώσαμε χώρο σε πολλούς συλλόγους της Αίγινας να κάνουν εκδηλώσεις και στην αίθουσα, αλλά και στην αυλή του Λαογραφικού" είπε ο κύριος Γαλάνης για τον προσανατολισμό των φετινών εκδηλώσεων". Βάσει αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΑ και του Λαογραφικού οι εκδηλώσεις αυτές κανονικά, για όποιον παίρνει την αυλή ή την αίθουσα θα πρέπει να είναι πληρωμένες. Εμείς έχουμε αποφασίσει και στην ΚΕΔΑ και  σε συμφωνία του Δήμου και του Λαογραφικού, οι εκδηλώσεις που γίνονται από ομίλους και συλλόγους της Αίγινας, που με αποδεδειγμένη σοβαρότητα κάνουν καλό στο νησί, να γίνονται δωρεάν. Επομένως όλες οι φετινές εκδηλώσεις, όλων των συλλόγων που γίνονται είναι δωρεάν". Ο κύριος Γαλάνης ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι περίπου το 75% των εκδηλώσεων του πολιτιστικού καλοκαιριού που έγιναν πέρυσι, έγιναν στο Λαογραφικό Μουσείο. Ευχαρίστησε επίσης το Δήμο Αίγινας και την ΚΕΔΑ για τη συνεργασία στη διαμόρφωση του φετινού προγράμματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Κώστα Γαλάνη στο video που συνοδεύει το άρθρο.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png