"Να μιλήσει και να δράσει ο λαός οργανωμένα". Ανακοίνωση από την Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ.

Ανακοίνωση από την Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ.
Κανείς να μην σκύψει το κεφάλι στα τρομοκρατικά διλήμματα κυβέρνησης-Ε.Ε. & πλουτοκρατίας. Πατριωτισμός  είναι το δίκαιο του λαού. Τώρα είναι  ώρα συμμετοχής στη λαϊκή πάλη. Συμπόρευση με το ΚΚΕ Για να σωθεί  ο λαός, όχι η πλουτοκρατία. Οργάνωση της πάλης στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές. Να εμποδίσουμε  την άγρια περικοπή μισθών, επιδομάτων  ανεργίας, συντάξεων.

Τη νέα αύξηση φόρων στο λαό και του ΦΠΑ στα τρόφιμα  στο 23%, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας για τη ζωή. Καμμία συναίνεση, καμμία ανοχή! Τέρμα στις αυταπάτες. Φρένο μπορεί να βάλει μόνο ή οργανωμένη πάλη των εργαζόμενων. Όχι στα κόμματα  που στηρίζουν τα συμφέροντα μεγαλοεπιχειρηματιών  και Ε. Ένωσης. Την κρίση  και το χρέος τα δημιούργησε ή κερδοφορία του κεφαλαίου (600 δις ευρώ οι καταθέσεις μόνο στην Ελβετία). Η πλουτοκρατία να πληρώσει. Το ΚΚΕ  καλεί το λαό σε οργανωμένη αντεπίθεση για τα σύγχρονα δικαιώματά  του, την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή  εξουσία, την αποδέσμευση από την Ε.Ε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png