Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών Αγίας Μαρίνας.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών της Αγίας Μαρίνας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν από λίγο με τον απερχόμενο πρόεδρο κύριο Δημήτρη Ιωαννίδη, μας δήλωσε ότι η Γενική Συνέλευση των μελών και οι αρχαιρεσίες που ακολούθησαν έγιναν μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και συλλογικής πρόθεσης ώστε να επιτευχθεί κάτι ουσιαστικό. Πιο συγκεκριμένα από τα 35 ταμ. εντάξει μέλη ψήφισαν 33 από τους οποίους έλαβαν για την επταμελή επιτροπή:
  • Συγγρός Νικόλαος 26
  • Χατζόπουλος Νικόλαος 25
  • Γεβοντ Τουριάν (Τζο) 23
  • Σταματόπουλος Ελευθέριος 20
  • Γκαρής Δημήτρης 20
  • Χαλδαίος Ιωάννης 20
  • Γκαργκανίτης Αντώνης 13
Επιλαχόντες οι κύριοι Τσιρίκος Αντώνιος με 12 ψήφους, Γαλάρης Νικόλαος του Αντωνίου με 10 ψήφους και Κωστάκος Νικόλαος επίσης 10 ψήφους. Μετά από κλήρωση ανάμεσα στους δύο που ισοψήφησαν δεύτερος επιλαχών είναι ο κύριος Κωστάκος. Για την εξελεγκτική επιτροπή έλαβαν οι κύριοι: Ιωαννίδης Δημήτριος 22, Μάντζιος Κωνσταντίνος 17 και Χαλδαίος Κυριάκος 19.

Με δήλωσή του στο Aegina Portal ο απερχόμενος πρόεδρος κύριος Δημήτρης Ιωάννίδης θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη που προσήλθαν στη γενική συνέλευση καθώς έδωσαν μία πολύ καλή παρουσία και εικόνα, κάνοντας σαφές ότι Ένωση Επαγγελματιών της Αγίας Μαρίνας έχει μέλλον και πολλά να προσφέρει. Σε πέντε ημέρες θα γίνει η συνεδρίαση ώστε να συσταθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png