Η Αίγινα καλωσορίζει τα παιδιά της "Νίκης".

Ξεχωριστούς επισκέπτες δέχθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 16:30 το λιμάνι της Αίγινας, καθώς το νησί μας επισκέφθηκαν δύο ιστιοπλοϊκά σκάφη, στο πλαίσιο ιστιοπλοϊκής ημερίδας για Α.μεΑ. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Επιστημονικoύ Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων "Νίκη" που για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνει τέτοιου είδους προγράμματα, τα οποία έχουν ως στόχο την προώθηση της κανονικοποίησης και της αυτόνομης διαβίωσης. Ο καλοκαιρινός καιρός σήμερα στην Αίγινα, έκανε ακόμη πιο θερμή την υποδοχή τους. Στην παλαιά προβλήτα ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, καλωσόρισε εκ μέρους του Δήμου ταξιδιώτες, πλήρωμα και τους υπεύθυνους του Συνδέσμου, προσφέροντάς τους λουλούδια και φιστίκια Αιγίνης. Οι υπεύθυνοι του Συνδέσμου ευχαρίστησαν τον κύριο Βάρτζελη, ενώ τα παιδιά έδειξαν ενθουσιασμένα με αυτή τη θαλασσινή εμπειρία.

"Ο λόγος που γίνεται αυτό το ταξίδι, γιατί ότι για τα παιδιά είναι ένα ταξίδι περιπέτειας, ένα ταξίδι το οποίο έχει εμπειρίες. Οι εμπειρίες είναι ότι βρίσκονται σε ένα στοιχείο που δεν το γνωρίζουν, ένα σκάφος, τη θάλασσα, η υποδοχή εδώ των ανθρώπων. Όλα αυτά είναι πραγματικά σημαντικές βιωματικές εμπειρίες, για τα παιδιά που είναι σημαντικά εφόδια για τη ζωή τους και την κοινωνικοποίησή τους" είπε ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Σπράος, πρόεδρος του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων "Νίκη", που ευχαρίστησε επίσης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας για την αρωγή του. "Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμά τους και πιστεύουμε να τους δώσουμε λίγες ώρες χαράς στο φιλόξενο νησί της Αίγινας" είπε ο κύριος Τάκης Βάρτζελης, που θα συνοδέψει επίσης τους επισκέπτες σε εστιατόριο της παραλίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png