Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας τίμησε τα μέλη του χορευτικού τμήματος.

Με μία σεμνή εκδήλωση χθες το απόγευμα, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας τίμησε τα μέλη του χορευτικού τμήματός του, που έλαβαν μέρος στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Easter 2011, το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Επιστημών και Εκπαιδεύσεως , του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου της Σόφιας. Η συμμετοχή του χορευτικού τμήματος σε αυτό το διεθνές χορευτικό φεστιβάλ, αποτέλεσε μια πρωτοβουλία η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ενώ από τη χθεσινή εκδήλωση έγινε κατανοητό, ότι εκτός από την αξία της εκπροσώπησης και της συμμετοχή σε ένα σημαντικό πολιτιστικό δρώμενο, το ίδιο το ταξίδι και η βιωματική εμπειρία από αυτό είχε και έναν ιδιαίτερο παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τα μέλη του χορευτικού τμήματος.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος σε θέματα πολιτισμού κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο οποίος έκανε αναφορά και στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χωρών που θα γίνει το καλοκαίρι στην Αίγινα. Για την εμπειρία του ταξιδιού και της συμμετοχής μίλησε η κυρία Θέκλα Χριστοφή, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Βασίλης Μουσουλέας βράβευσε με αναμνηστικό δίπλωμα τα μέλη του χορευτικού τμήματος. Το χορευτικό τμήμα δώρησε ένα αναμνηστικό στον κύριο Φίλιππο Τζίτζη για τη βοήθεια που προσέφερε. Ακολούθησε προβολή φωτογραφιών από τη συμμετοχή της Αίγινας στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών στη Σόφια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png