Συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Φιστικιού.

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Φιστικιού. Η Οργανωτική Επιτροπή εξέτασε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, που στην παρούσα φάση η πρόεδρος κυρία Ελένη Κυπραίου το χαρακτήρισε "ως οδηγό" ο οποίος έχει ακόμη κενά, ενώ έγινε συζήτηση και παρεμβάσεις από τα μέλη της επιτροπής ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και να οριστούν οι ακριβείς ημερομηνίες των εκδηλώσεων και των χώρων που αυτές θα γίνουν. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξετάστηκαν μία σειρά από οργανωτικά θέματα και έγιναν παρεμβάσεις από τα περισσότερα μέλη της επιτροπής, πάνω στα θέματα ευθύνης που έχουν ανατεθεί στο κάθε ένα από αυτά. Ο τομέας της γαστρονομίας είναι έτοιμος, ενώ προβλήματα δεν θα υπάρχουν στην προμήθεια των περιπτέρων. Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα της οργανωτικής επιτροπής παραμένει η ανεύρεση οικονομικών πόρων, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν θετικές απαντήσεις από μεγάλες εταιρίες, στις οποίες έχει γίνει πρόταση για την ανάληψη χορηγίας, για την ακρίβεια πολλές από αυτές τις απαντήσεις είναι σε κατάσταση αναμονής.

Το γεγονός της ένταξης του 3ου Φεστιβάλ Φιστικιού της Αίγινας υπό την αιγίδα του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, όσο κι αν προσδίδει διεθνή εμβέλεια στο Φεστιβάλ, δεν μεταφράζεται και σε χρηματοδότηση των δράσεων του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Ελένη Κυπραίου, μας εξήγησε ότι μέχρι στιγμής η έλλειψη οικονομικών πόρων δημιουργεί προβλήματα στην οριστικοποίηση της ένταξης κάποιων εκδηλώσεων στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Η ίδια παραμένει αισιόδοξη και πιστεύει ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png