Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας τιμά τη Μητέρα.

Στο κατάμεστο εντευκτήριο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα εκδήλωση για την ημέρα της μητέρας. Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την πρωτοβουλία, καλωσόρισε η πρόεδρός του κυρία Φλώρα Αλυφαντή. Η εκδήλωση περιελάμβανε ποιήματα και ομιλίες με κεντρικό πρόσωπο τη μητέρα που πάντα δίνει όλη της την αγάπη για τα παιδιά και την οικογένειά της. Με το τρυφερό κείμενο "Και ο Θεός έπλασε τη μητέρα" του Paulo Coelho, ξεκίνησε την ομιλία της η κυρία Σοφία Πετρίτου, που χαρακτήρισε τη μητέρα ως "ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα που υπάρχουν στη ζωή μας, που θα έπρεπε καθημερινά να ευλογούμε το θεό για την ύπαρξή του".

Η κυρία Αρετή Πηγιαδίτη, είχε ετοιμάσει μια πολυμεσική παρουσίαση με κείμενα, εικόνες και μουσική. "Μάνα, μια λέξη που όσο εύκολα βγαίνει από το στόμα, τόσο πυκνό και βαθύ είναι το νόημά της. Σημαίνει αγάπη, στοργή, αφοσίωση. Η λέξη μάνα σημαίνει προσφορά, προσφορά ζωής ανεκτίμητη και απεριόριστη. Η μάνα αγαπά μέχρι αυτοθυσίας το παιδί της, δεν διστάζει να στερηθεί και να πονέσει για αυτό. Πραγματοποιεί έργο που ζητά καρδιά, μια καρδιά στο βάθος της οποίας βρίσκεται πάντα η συγγνώμη", είπε η κυρία Πηγιαδίτη ξεκινώντας την ομιλία της. Μίλησε επίσης η κυρία Κούλα Μαλτέζου και η πρεσβυτέρα Αρετή Γιαννούλη. Μητέρες οι περισσότερες κυρίες του Συλλόγου, δεν δίστασαν να μιλήσουν και οι ίδιες για την έννοια και τους ρόλους της μητέρας, αλλά και να χειροκροτήσουν με ζεστασιά τα όσα άκουσαν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png