Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της επιτροπής του ΠΑΜΕ Αίγινας στην Παλαιά Προβλήτα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε στις 11 σήμερα το πρωί η επιτροπή αγώνα του ΠΑΜΕ Αίγινας με κύρια αιτήματα: τη σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, την προστασία των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την αύξηση στους μισθούς και τις συντάξεις, το επίδομα ανεργίας στα 1.120 ευρώ για όσο διαρκεί η ανεργία, την ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, σύνταξη στα 60 για τους άντρες και στα 50 για τις γυναίκες με κατώτερη σύνταξη 1.120 ευρώ, κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, μείωση 30% στα τιμολόγια των πρώην ΔΕΚΟ, τη φορολογία του κεφαλαίου με 45%, καθώς και τη βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με ολοήμερα δρομολόγια και ανώτερο ναύλο επιβάτη στα 5 ευρώ.

Για την σημερινή κινητοποίηση του της επιτροπής αγώνα του ΠΑ.ΜΕ. Αίγινας μίλησε στην κάμερα του Aegina Portal το μέλος της κύριος Γιώργος Κοττάκης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png