Τιμητική εκδήλωση για την ημέρα της Μητέρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυψέλης.

Με ομιλίες, τραγούδια, ποιήματα, μουσική, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς τίμησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυψέλης την ημέρα της Μητέρας. Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία της Κυψέλης. Την παρακολούθησαν εκατοντάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από το γραμματέα του συλλόγου κύριο Νίκο Τζάνη και τη ταμεία κυρία Σουζάνα Παναγοπούλου. Ακολούθησε "το μουσικό εργαστήρι Αφαία" της κυρίας Βάνας Χαλκίδου, που παρουσίασε τραγούδια από τον επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου, το Άξιον Εστί του Οδυσσέα Ελύτη, το Αρχιπέλαγος του Μίκυ Θεοδωράκη και έργα σε στίχους του Δημήτρη Χριστοδούλου.

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις που άφησε το παιδικό μουσικό συγκρότημα Γιάννη Κάση, αλλά και τα ποιήματα και ο τιμητικός λόγος για τη Μητέρα από μαθητές και τις κυρίες Ευτυχία Σακκιώτου Αποστολίδου και τη Μαρία Μπονίκου Βενιέρη. Το κοινό απόλαυσε και χειροκρότησε θερμά το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα από τα γυμναστήριο Κούρος και Νάμα. Παραδοσιακούς χορούς παρουσίασαν ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης, ενώ μετά από κάλεσμα του προέδρου του συλλόγου της Κυψέλης κυρίου Γιώργου Μουτσάτσου, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης συμμετείχε και ο ίδιος στο χορό. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο κύριος Μπακόμητρος, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κύριος Βασίλης Μουσουλέας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών "Η Αφαία" κυρία Βάντα Βάρτζελη, η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Βαθεός κυρία Μαρία Λυκούρη και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε με την παρουσία του την πλατεία της Κυψέλης.
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png