Εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας από το Μορφωτικό Σύλλογο Βαθέος.

Το παντοτινό σύμβολο της φροντίδας, της αγάπης, το στήριγμα της κάθε οικογένειας, τίμησε σήμερα ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος, σε εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα τελετών του παλιού δημοτικού σχολείου της περιοχής. Τους φίλους του συλλόγου που παρακολούθησαν την γιορτή καλωσόρισε η πρόεδρός του κυρία Μαρία Λυκούρη. Για το σύνθετο ρόλο της μητέρας και την προσφορά της στη σύγχρονη κοινωνία, μίλησαν μέλη του συλλόγου, ενώ οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Βαθέος διάβασαν ποιήματα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν δύο βραβεύσεις, σε κυρίες που η αφοσίωσή τους στο ρόλο της μητέρας, αλλά και ο δυναμισμός που επέδειξαν στις δυσκολίες της ζωής είναι παράδειγμα για όλους. Βραβεύθηκαν οι κυρίες Αλεξάνδρα Μεθενίτου και Παναγιώτα Χριστοφή η οποία είπε μετά τη συμβολική βράβευσή της: "Όταν βοηθάς κάποιον να αισθάνεται καλύτερα και εκείνος σίγουρα γίνεται καλύτερος".

Τη φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα διαδέχθηκαν τα κεράσματα και τα λουλούδια που πρόσφεραν οι κυρίες του συλλόγου στις μητέρες που παρακολούθησαν την εκδήλωση. Τη γιορτή χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ενώ παρακολούθησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, καθώς και εκπρόσωποι από πολλούς φορείς και συλλόγους του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png