Δελτίο Τύπου της ΕΠΕΑ. Απάντηση στις δηλώσεις του κυρίου Νίκου Γιαννούλη.

ΕΠΕΑ. Δελτίο Τύπου.
Με έκπληξη  παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του  προέδρου της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας σχετικά με δράση των Ενεργών Πολιτών οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το σύνολο των μελών του Δ.Σ. της επαγγελματικής. Δεν θα θέλαμε σε αυτό το δελτίο τύπου να σχολιάσουμε την ουσία των απόψεων του κ. Γιαννούλη για τις πεζοδρομήσεις στην πόλη. Εμείς όπως είναι γνωστό, είμαστε υπέρ της διατήρησης της πεζοδρόμησης της Σπ. Ρόδη και θεωρούμε απαράδεκτη την μη εφαρμογή της απόφασης που έχει παρθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Υπενθυμίζουμε ότι αυτός ο δρόμος είναι κλειστός για τα οχήματα καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα και την ευθύνη τήρησης του μέτρου αυτού έχει κυρίως η Δημοτική Αστυνομία.

Δεν θα αποφύγουμε όμως να σχολιάσουμε αρνητικά τα όσα  ο πρόεδρος καταλογίζει στους  ανθρώπους που συμμετείχαν στην συγκέντρωση. Οι Ενεργοί Πολίτες  Αίγινας είναι Σύλλογος που έχει αποδείξει επανηλειμμένα το ενδιαφέρον του για την Αίγινα, την αισθητική της αναβάθμιση και την αειφόρο ανάπτυξή της.

Ως μέλη του Δ.Σ. σε καμία περίπτωση δεν  υιοθετούμε τα σχόλια του Προέδρου για τους Ενεργούς Πολίτες.

Για την ΕΠΕΑ,
Τα εκλεγμένα μέλη
Μεθενίτης Παντελής, Γκρινέζος Κώστας, Μαρίνη Λένα, Γουδής Γιώργος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png