Σύλλογος Γυναικών Αίγινας. Ένα υπέροχο πασχαλινό bazaar!

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 17 Απριλίου το καθιερωμένου πασχαλινό bazaar από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Στο bazaar που λειτουργεί από τις 10 π.μ. - 1 μ.μ. και απόγευμα 5 μ.μ. - 8 μ.μ. ο επισκέπτης μπορεί να βρει μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα διακοσμητικά και καθημερινής χρήσης αντικείμενα, παραδοσιακά γλυκά, λαμπάδες, κοσμήματα και πολλά ακόμη, όλα δημιουργήματα των μελών του Συλλόγου. Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας πραγματοποιεί αυτού του είδους τα bazaars με σκοπό την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του, οι οποίες αφορούν τον πολιτισμό και τη λαογραφία του νησιού.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αρκετοί κάτοικοι του νησιού επισκέπτονται πάντα τα bazaars του Συλλόγου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στις δραστηριότητες του και φυσικά στη λειτουργία του. Φυσικά, ένας ακόμη λόγος είναι η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται. Είναι πάντα πολύ καλή, ενώ όλα προσφέρονται σε πολύ προσιτές τιμές. Το bazaar γίνεται στην αίθουσα του Συλλόγου. Με την ευκαιρία της έναρξης του bazaar η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Φλώρα Αλυφαντή εξέφρασε τις ευχές της στου κατοίκους του νησιού, ενώ ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για τη συμμετοχή τους.

το bazaar εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png