Πρόταση για τη διοργάνωση νέου αθλητικού θεσμού στην Αίγινα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΩΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δ.ΣΧ. ΜΕΣΑΓΡΟΥ –ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΩΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δ.ΣΧ. ΒΑΘΕΟΣ             
ΘΕΜΑ : ”FISTIKI CUP” ένας νέος τοπικός αθλητικός θεσμός. 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ κατά την διάρκεια του ”FISTIKI FEST”.

Δελτίο Τύπου
Με  το κοινό αυτό Δελτίο τύπου, οι δύο σύλλογοι μας ενημερώνουμε την κοινή γνώμη της Αίγινας ότι καταθέσαμε σε όλους τους τοπικούς φορείς της Αίγινας που θεωρήσαμε ότι εμπλέκονται, την ιδέα μας και το βασικό οργανωτικό πλαίσιο που προτείναμε για την διοργάνωση του”FISTIKI CUP” . Πιο συγκεκριμένα προσκλήθηκαν  1) Οι σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων  όλων των δημοτικών σχολείων του νησιού  2) Οι διευθυντές & οι σύλλογοι διδασκόντων όλων των Δ.ΣΧ. του νησιού. 3) Οι γυμναστές όλων των Δ.ΣΧ. του νησιού. 4) Η επιτροπή διοργάνωσης του “FISTIKI FEST”. 5) Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και ο αθλητικός οργανισμός του Δήμου Αίγινας.

Ουσιαστικά  προτείναμε την καθιέρωση ενός νέου τοπικού αθλητικού θεσμού ,με την ονομασία ”FISTIKI CUP” κατά την διάρκεια του“FISTIKI FEST”. Ο αθλητικός αυτός  θεσμός θα περιλαμβάνει την διοργάνωση αθλητικών τουρνουά ή συναντήσεων και θα αφορά όλη την μαθητική νεολαία του νησιού μας. Προτείναμε την εκκίνηση του ”FISTIKI CUP” το 2011 με τουρνουά ποδοσφαίρου 5 παικτών για τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων και με προοπτική επέκτασης του , τα επόμενα χρόνια και σε άλλα αθλήματα και ηλικίες . Μάλιστα με την λήξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί ένα προκαταρκτικό μαθητικό τουρνουά με ομάδες από όλα τα σχολεία του νησιού, διοργάνωση που θα προετοιμάσει το ”FISTIKI CUP” το Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του “FISTIKI FEST”.

Το καινοτόμο στην πρόταση μας θεωρούμε ότι ήταν η πρόσκληση για ενεργή συμμετοχή  όλων των φορέων στην διοργάνωση . Έτσι συστάθηκε μίας ευέλικτη και ελπίζουμε αποτελεσματική οργανωτική επιτροπή, που εκφράζει ισότιμα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και θα αναλάβει την υλοποίηση της ιδέας που καταθέσαμε . Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η πρόταση μας έγινε αποδεκτή από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και συστάθηκε η επιτροπή διοργάνωσης του ”FISTIKI CUP” , στην κοινή σύσκεψη όλων των φορέων που έγινε στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού την Τρίτη 12 Απριλίου 2011. Ελπίζουμε ότι τελικά η διοργάνωση αυτή θα επιτύχει να πάρει την μορφή μιας κοινής δράσης που θα ενώνει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και κατ’ επέκταση την τοπική μας κοινωνία. Στο έξης η ενημέρωση για το “FISTIKI CUP”, θα προέρχεται από την επιτροπή διοργάνωσης του.

Οι πρόεδροι των δυο συλλόγων:  Ναταλί Χανιώτη και Σταυρούλα Γκαρή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png