Επιτυχημένη η συγκέντρωση για την εκλογή κεντρικής επιτροπής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών "Σπίθα" Αίγινας.

Τουλάχιστον σαράντα κάτοικοι και φίλοι του νησιού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σταύρου Φώσκολου για τη δημιουργία της κεντρικής επιτροπής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών "Σπίθα" της Αίγινας. Είχε προηγηθεί μία πρώτη συγκέντρωση λίγες μέρες νωρίτερα και την Κυριακή ορίστηκε η κεντρική επιτροπή της Αίγινας η οποία είναι προσωρινή και ανακλητή.

 

Η συγκέντρωση έγινε στο bar "Μάσκα" στο κέντρο της Αίγινας και λίγο πριν την έναρξή της ο Σταύρος Φώσκολος μας μίλησε για την ανάγκη ύπαρξης της "Σπίθας" στην Αίγινα. "Σας καλούμε όσους να συμμετέχετε για να κερδίσουμε τα αυτονόητα" είπε ανάμεσα σε άλλα και αυτός ίσως είναι και ο πυρήνας της όλης προσπάθειας, να ακουστεί η φωνή των ανθρώπων απέναντι σε όσα βλέπουν καθημερινά και δεν μπορούν να αντιδράσουν. Περισσότερα για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png